Sidste Nyt
16473
page-template-default,page,page-id-16473,bridge-core-2.7.5,qi-addons-for-elementor-1.2.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-26.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17581
 

Sidste Nyt

Covid19 og AH-Sport

 

SPRINGGYMNASTIKKEN ÅBNER – Bor du sammen med en badutspringer ? Så er det bare at tilmelde springeren her – I kan vælge mellem 9 hold

 

Kære alle

 

AH-Sport starter undervisning i Springgymnastik fra tirsdag d. 4. maj, og sæsonen går denne gang frem til Sankt Hans. – Sidste gang før sommerferien er torsdag d. 24. juni.

 

Giv dit barn kvalitetsFRITID med aktiviteter som stimulerer hjernen, koordinationen og kroppen. En god fysik giver børn, dig og mig positivt overskud i hverdagene. Oven i hatten får dit barn også mulighed for at pleje eller skabe nye relationer i et trygt fællesskab sammen med 2 af AH-Sport’s dygtige undervisere. Ja – what’s not to Like ?

 

AH-Sport fortsætter vi voksenmotionen med ”Udendørsmotion for voksne”. Vi startede mandag d. 12. april 2021 og fortsætter. Vi har og har haft fantastiske aftener. Er du frisk ? Jeg har 2 pladser på holdet tirsdage kl. 16.30.

I maj fortsætter udendørsmotionen med et hold mere – torsdage. Starten d. 6. maj kl. 17.00. Du skal medbringe din frisksmurte cykel, så er du klar til sjove, hyggelige og – som vanligt – AH-Sport-effektive øvelser i naturen.

 

Jeg udgiver din mulighed for at tilmelde dig på et hold snarest og løbende  www.ahsport.dk

 

For de voksne vil der være mulighed for hold på op til 25 deltagere.

 

Følg os på Facebook. Her er AH-Sport aktive og udgiver næsten dagligt nyheder. Kig ind og læs med. Like og del gerne med dine interesserede venner, familie og kolleger.

 

”Sidste nyt” – fanebladet – øverst på hjemmesiden www.ahsport.dk bliver ligeledes fornyet og opdateret, så du hele tiden kan følge med i AH-Sport’s nye tiltag og strategi i forhold til den aktuelle situation.

 

Hjertevarme hilsener

Hanne

Leder