Sidste Nyt
16473
page-template-default,page,page-id-16473,bridge-core-2.7.4,qi-addons-for-elementor-1.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17581
 

Sidste Nyt

Covid19 og AH-Sport

 

3 nye datoer i spil i april og maj 😊

 

Kære alle

 

AH-Sport fortsætter udendørsmotion for voksne fra mandag d. 12. april 2021 og sætter flere hold i gang.

 

Jeg udgiver din mulighed for at tilmelde dig på et hold snarest og løbende  www.ahsport.dk

 

For de voksne vil der være mulighed for hold på op til 25 deltagere. Jeg opretter foreløbig 4 hold – udendørs – i april og maj. Det drejer sig om: uge 15 + 16 + 17 + 18, derefter tager jeg en ny beslutning om, hvad der skal ske, når Folketinget og diverse styrelser kommer med nyt.

 

Udendørsaktiviteter for børn fortsætter vi også fra mandag d. 19. april – i første omgang til og med uge 16. Herefter forventer vi at kunne vende tilbage til Springgymnastik i Korsgade Hallen fra mandag d. 26. april og frem til Sankt Hans og fortsætter et par hold udendørs, som supplement til indendørs-sjov.

 

I løbet af aprilmåned vurderer jeg, hvordan fremtiden kommer til at se ud. – Alt afhængig af erfaringer og udmeldinger fra diverse styrelser og Folketinget.

 

Følg os på Facebook. Her er AH-Sport aktive og udgiver næsten dagligt nyheder. Kig ind og læs med. Like og del gerne med dine interesserede venner, familie og kolleger.

 

”Sidste nyt” – fanebladet – øverst på hjemmesiden www.ahsport.dk bliver ligeledes fornyet, så du hele tiden kan følge med i AH-Sport’s nye tiltag og strategi i forhold til den aktuelle situation.

 

Hjertevarme hilsener

Hanne

Leder