Sidste Nyt
16473
page-template-default,page,page-id-16473,bridge-core-2.8.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-27.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17581
 

Sidste Nyt

Kære alle

 

AH-Sport er klar parat til genstart, og lærerne og jeg os til glæder os.

 

Vi tilbyder mange forskellige hold for børn og voksne. Kig i holdoversigten og tilmeld dig til et hold og få et forrygende efterår 2021.

 

Familiegymnastik, hvor mor eller far er med til gymnastik i Korsgade Hallen:

 

Spilopper 2-3 år tirsdage – start d. 14.09.2021

Spirrevipper 4-5 år tirsdage start d. 14.09.2021

Badutspringer 5 – 6 år tirsdage start d. 14.09.2021

 

Maiken glæder sig til at være sammen med jer.

Er dit barn lidt større, så har AH-Sport 9 Springgymnastikhold uden forældre i programmet også i Korsgade Hallen med to undervisere:

 

Springgymnastik 6-7 år – tjek -mandag, onsdag og torsdag

Springgymnastik 8-9 år – tjek -mandag, onsdag og torsdag

Springgymnastik 10-12 år – tjek -mandag, onsdag og torsdag

 

Holdene begynder fra mandag d. 13. 09 2021

 

 

Giv dit barn kvalitetsFRITID med aktiviteter som stimulerer hjernen, koordinationen og kroppen. En god fysik giver børn, dig og mig positivt overskud i hverdagene. Oven i hatten får dit barn også mulighed for at pleje eller skabe nye relationer i et trygt fællesskab sammen med 2 af AH-Sport’s dygtige undervisere. Ja – what’s not to Like ?

 

 

AH-Sport fortsætter projektet med at servicere de travle Børnefamilier. Bor du sammen med en badutspringer, så kan du selv går til Yoga eller Fitness Bevægelseslokalet lige ved siden af Springgymnasiksalen, mens din springer går til Springgymnastik.

 

 

JA – så bliver det nok ikke mere effektivt 😊

 

Voksenmotion indbyder dig til at deltage og motionere til Multi-motion, Styrketræning, Fitness og Yoga og Pilates, så du får næsten alle muligheder. Vi vil gerne motionere og dyrke krop og sjæl sammen med dig.

 

Vi glæder os til at se dig og motionere sammen med dig i efteråret 2021.

 

Tilmeld dig og din familie – www.ahsport.dk

 

Følg os på Facebook. Her er AH-Sport aktive og udgiver næsten dagligt nyheder. Kig ind og læs med. Like og del gerne med dine interesserede venner, familie og kolleger.

 

”Sidste nyt” – fanebladet – øverst på hjemmesiden www.ahsport.dk bliver ligeledes fornyet og opdateret, så du hele tiden kan følge med i AH-Sport’s nye tiltag og strategi i forhold til den aktuelle situation.

 

 

Hjertevarme hilsener

Hanne

Leder