Sidste Nyt
16473
page-template-default,page,page-id-16473,bridge-core-2.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-19.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Sidste Nyt

Covid19 og AH-Sport

 

Jubiii – en lille åbning for motion 😊

 

Kære alle

 

AH-Sport åbner for udendørsmotion fra mandag d. 1. marts 2021. 

 

Jeg udgiver din mulighed for at tilmelde dig på et hold snarest og senest i morgen aften www.ahsport.dk

 

For de voksne vil der være mulighed for hold på 25 deltagere. Jeg opretter foreløbig tre hold i marts – uge 9 + 10 + 11 + 12, derefter har du Påskeferie.

 

Vi bliver også klar med bevægelse for børnene i grupper af 25. Jeg er i færd med at kontakte AH-Sport’s friske lærere. Du modtager en sms, når vi har lagt lærerskemaet.

 

Efter marts måned vil jeg vurdere, hvordan fremtiden kommer til at se ud, – alt afhængig af erfaringer og udmeldinger fra diverse styrelser og Folketinget.

 

Har du ikke lyst til eller har mulighed for at være aktiv i uderummet, så følg med via Facebook. Her er AH-Sport aktive og udgiver dagligt nyheder. Kig ind og læs med. Like og del gerne med dine venner.

 

”Sidste nyt” – fanebladet – øverst på hjemmesiden www.ahsport.dk bliver ligeledes fornyet, så du hele tiden kan følge med i AH-Sport’s nye tiltag i forhold til den aktuelle situation.

 

Jeg glæder mig til at møde dig i AH-Sport.

 

Hjertevarme hilsener

Hanne

Leder