Ah-Sport | Sidste Nyt
16473
page-template-default,page,page-id-16473,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Sidste Nyt

Nyheder – træn din puls og kombinér med styrketræning, gå til Fitness for mænd – 2 nye mandagshold med Sebastian Gede. Dét kan du godt glæde dig til.

 

Skal du have smidt et par kilo, så foregår det også om mandagen. Vi motionerer, vejer og måler, og du bliver vejledt om din kost i dagligdagen.

 

Det er muligt for alle – alder, køn og status har ingen betydning – at finde et hold, som passer lige præcis DIG og dine behov.

 

OG dine børn får RIGTIG mange muligheder – spring, dans, gymnastik med vimpel, akrobatik, cirkus. – Giv dem en god oplevelse med bevægelse sammen med vore veluddannede lærere.

 

I november kommer forfatter og foredragsholder René Nielsen forbi og fortæller om sit usædvanlige liv. så sæt allerede NU kryds i din kalender – d. 7. november 2017 kl. 19.30.

 

God fornøjelse med at vælge i AH-Sports Efterårsprogram 2017 – lærerne og jeg glæder os til at træne med dig og din familie.