Sidste Nyt
16473
page-template-default,page,page-id-16473,bridge-core-2.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-19.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Sidste Nyt

Velkommen til en ny sæson i AH-Sport – efterår 2020 – dét bliver en sæson med M A N G E nye tiltag – vi har delt det samlede program op i mange delprogrammer, så du hurtigt kan tune dig ind på, Hvad der lige præcis  opfylder dine ønsker.

 

Så tag et program:

·        Voksen Fitness

·        Voksen Hiphop/House/Eksperimentel

·        Senior

·        Familie – og børnemotorik

·        Springgymnastik

·        AH-Yoga og Pilates

 

Programmer indeholder nye tiltag fx Pilates, Rør ryggen, Yoga for store og små, men også gamle ”travere” Springgymnastik, HipHop, Multi-Motion. På nogle af holdene arbejder vi med bestemte aldersgrupper eller køn fx ”Body attack” torsdage, hvor AH-Sport henvender sig til dig som er mellem 20 og 35 år, eller Yoga for mænd, som jo selvfølgelig retter sig mod mænd.

Lærerne og jeg glæder os til at møde dig på holdene. HUSK – det er sundt at dyrke motion, så måske er du eller dine børn friske på at gå på to hold i dette efterår. I er i al fald velkomne.

Kom ud af starthullerne og giv dig selv mulighed for at dyrke motion og blive endnu gladere J

Velmødt !