Vikar
17297
page-template-default,page,page-id-17297,bridge-core-2.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-19.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Vikar

Underviser: Amalie Jasmin

Speciale : Jeg er 23 år. Jeg har gået et halvt år på Oure højskole på street-linjen og efterfølgende et halvt år på moderne/ballet. Direkte derefter tog jeg en 1 årig danseuddannelse hos Sara Gaardbo.
Nu er jeg freelance, har mine egne projekter. Har også lavet koreografier til sangere på musikvideo. Nu læser jeg på Kea og kommet med på Ollerups Dansekompagni. Jeg omfavner mange stilarter.
Jeg har tidligere undervist hiphop-hold på Køge ungdomsskole og været pædagogmedhjælper i Rosalie, hvor jeg underviste børnene i MGP.

E-mail : 

Underviser: Anne Aaskov Vigsø

Speciale : Jeg har dyrket gymnastik i 14 år på forskellige hold – bl.a. lokale og DGI-hold og har altid været rigtig glad for den sportsgren. Jeg har gået til Spring- og rytmiskgymnastik, så jeg har et godt kendskab til begge gymnastikretninger.

E-mail : 

Underviser: Marie Ludvigsen

Speciale : Jeg er 21 år gammel og til dagligt læser jeg til idræt og engelsk lærer. Jeg har gennem hele mit liv været rigtig glad for motion og forskellige sportsgrene såsom, fodbold, tennis og dans. Jeg har en stor interesse for at undervise børn og være med til at udvikle deres kompetencer.

E-mail : marieludvigsen@outlook.com

Underviser: Signe Sindberg Jørgensen

Speciale : Jeg har dyrket gymnastik det meste af mit 21 årige liv. Især har jeg trænet springgymnastik, men også rytmiskgymnastik. Siden jeg var 12 år har jeg undervist børn. Mit instruktørbevis har jeg taget på Gørlev Idrætsefterskole.

E-mail : 

Underviser: Tina Margrethe Jensen

Speciale : Har undervist AH Sports familiehold og voksenhold i 10 år. Er uddannet idræts- og svømmelærer i 2005. Jeg uddanner mig pt til ”Tigertræner” – leg, kamp og bevægelse. Er deltidsansat som pædagogisk medarbejder på en bemandet legeplads. Underviser desuden i vandgymnastik og seniormotion i omegnskommune.

E-mail : tinatanja@firkant.net