Undervisere
16438
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16438,bridge-core-2.8.8,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-27.2.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17581
 

Undervisere

Underviser: Alberte-Caroline

Speciale : Jeg er uddannet idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut 2020 og har en yogauddannelse fra Group Fitness Academy fra 2018. Min interesse for idræt er meget bred, og jeg er vild med bevægelse, der giver sved på panden. Jeg dyrker selv funktionel træning og svømmer udover min yogapraksis, hvor jeg er rigtig glad for power elementer, flow sekvenser og de dybere stræk fra yin yoga.

E-mail : 

Underviser: Annelise Rønsholt

Speciale : Jeg har dyrket yoga med mellemrum siden jeg var helt ung. I 2009 afsluttede jeg ”Dansk Yoga” ´s 2- årige lærer uddannelse og har siden undervist i traditionel Hatha yoga. Undervisningsformen er blid og afstressende med plads til pauser mellem øvelserne, åndedrætsøvelser og en afsluttende afspænding. I øvrigt er jeg uddannet Socionom og kostvejleder.

E-mail : annelise03@gmail.com

Underviser: Andreas Westerberg

Speciale :  Jeg er 23 år og bor på Nørrebro.
Til daglig læser jeg til maskiningeniør ved Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby.

Jeg har dyrket redskabsgymnastik i 9 år på eliteniveau, og har været på drenge- og ungdomslandsholdet. Efter jeg stoppede til gymnastik, fortsatte jeg som træner og har 3 års trænererfaring med hold på forskellige niveauer.

E-mail : a.westerberg1994@gmail.com

Underviser: Emili Moko Mathiasen

Speciale : Emili, jeg er 22 år, og så er jeg fuldstændig pjattet med gymnastik. Jeg har selv været springgymnast gennem 12 år og elsker at tumle rundt og udfordre mig selv og min krop. Jeg har både gymnastikinstruktøruddannelsen og springsikkerkursus fra DGI og har igennem mange år undervist forskellige hold i alle aldersgrupper. Jeg tror på, at springgymnastik skal være sjovt, og at alle skal have en succesoplevelse til hver træning.

E-mail : 

Underviser: Hanne Lind-Hansen

Speciale : Daglig leder af AH-Sport. Erfaren underviser i bevægelse, motion, Outdoor Fitness og løb. Endvidere uddannet cand.mag. i dansk, kommunikation og idræt samt er personlig træner og kost- og livsstilscoach.

E-mail : hanne@ahsport.dk

Underviser: Helle Monk

Speciale : Pilates. Den glæde, velvære og styrke jeg selv finder i pilates vil jeg gerne give videre til andre og derfor tog jeg Body Balanced Matwork Pilates-uddannelsen i 2017 hos Den Intelligente krop.

Når jeg underviser føler jeg glæde og tilfredsstillelse ved at se mine elevers fremgang og ahaoplevelser.
Jeg afslutter altid min undervisning med en lille afslapnings-session, hvor kroppen finder roen igen.

E-mail : 

Underviser: Håkon Magnus Holm

Speciale : Jeg er 26 år gammel, bor på Østerbro og læser idræt på Københavns Universitet.  Her har jeg lært en masse om springgymnastik, motorisk indlæring og pædagogik. Dette giver mig et godt fagligt ståsted, som jeg kan bruge til at hjælpe deltagerne til at udvikle deres potentiale. Jeg har tidligere undervisningserfaring fra børnefodbold, så jeg kender vigtigheden af at opsætte trygge rammer for at skabe et godt læringsmiljø.

E-mail : 

Underviser: Karoline Lythcke Clante

Speciale : Jeg er uddannet idrætslærer og personlig træner fra Paul Petersens Idrætsinstitut, og har også en uddannelse som Movement And Mobility-træner. Jeg har en baggrund som gymnast, og har tidligere undervist børn i spring/rytme i en lille forening. Bevægelse er en stor del af mit liv, og jeg nyder at kunne bruge min krop frit og let. Jeg har prøvet forskellige sportsgrene fx løb, parkour, nycirkus, akrobatik og klatring. Jeg er passioneret omkring det, som jeg laver. Jeg underviser i MAM (Movement And Mobility) samt er vikar i både yoga og springgymnastik.

E-mail : 

Underviser: Karen Nielsen

Speciale : er 21 år og elsker at bevæge sig – faktisk kan hun slet ikke sidde stille. Siden var tre år har gået til rytmisk gymnastik og er lige kommet tilbage til København efter 1 år på Ollerup gymnastikhøjskole, hvor hun dyrkede springgymnastik. Karen glæder sig til at undervise dig og sprede glæde på holdene. Karen har undervist på familiehold på Ollerup Gymnastikhøjskoles sommerhold.

E-mail : tut_karen@hotmail.com

Underviser: Line Kjær Brinkmann

Speciale : Line underviser i Hiphop, Funk, LA-style, House og har danset, siden hun var 6 år gammel. I 2007-2008 var Line på Oure Idræt efterskole på danselinjen med studietur og undervisning i New York. I 2012-2013 blev hun uddannet danseinstruktør fra den et- årige danseuddannelse på Danseuddannelsen.dk, København. I Lines undervisning bestræber hun sig altid på at skabe en tryg og rar dansetime med masser af energi, udvikling og danseglæde. Line er desuden uddannet Multimediedesigner Linebrinkmann.dk, fra Copenhagen Business Academy 2013-2015. Hun har derfor hjulpet til med AH-Sport nye hjemmeside.

E-mail : Line_brinkmann@hotmail.com

Underviser: Maiken Madsen

Speciale : Jeg er 24 år gammel, og til daglig læser jeg idræt og fysiskaktivitet på Københavns Universitet. Jeg elsker at undervise og lære fra mig. Jeg har en del erfaring og tidligere undervist i springgymnastik og motorisk træning. For mig som underviser er det vigtigt, at alle kan være med, og se den udvikling deltagerne gennemgår. Jeg glæder mig til at undervise og se dig i den kommende sæson.

E-mail : 

Underviser: Martin Pedersen

Speciale : Jeg er 22 år gammel og studerer til dagligt Idræt på Københavns Universitet. Jeg startede med at dyrke redskabsgymnastik i Gymteam Greve da jeg var 9 år og trænede under deres elite hold i alt den tid jeg var der. Derudover har jeg været inden over u-landsholdet og fungeret i mine ældre år, som træner for adskille af de yngre hold i klubben.
I øjeblikket er jeg dog aktiv basketballspiller, men beskæftiger mig med alle former for idræt jeg kan komme i nærheden af.
Jeg ser meget frem til at undervise de kommende hold, og glæder mig til at have en masse sjov med gymnasterne samt, at kunne videregive den viden jeg har tilegnet mig gennem gymnastikken.

E-mail : Martinzpedersen@hotmail.dk