Ah-Sport | Undervisere
16438
page-template-default,page,page-id-16438,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Undervisere

Underviser: Amalie Jasmin

Speciale : Jeg er 23 år. Jeg har gået et halvt år på Oure højskole på street-linjen og efterfølgende et halvt år på moderne/ballet. Direkte derefter tog jeg en 1 årig danseuddannelse hos Sara Gaardbo.
Nu er jeg freelance, har mine egne projekter. Har også lavet koreografier til sangere på musikvideo. Nu læser jeg på Kea og kommet med på Ollerups Dansekompagni. Jeg omfavner mange stilarter.
Jeg har tidligere undervist hiphop-hold på Køge ungdomsskole og været pædagogmedhjælper i Rosalie, hvor jeg underviste børnene i MGP.

E-mail : 

Underviser: Anne Aaskov Vigsø

Speciale : Jeg har dyrket gymnastik i 14 år på forskellige hold – bl.a. lokale og DGI-hold og har altid været rigtig glad for den sportsgren. Jeg har gået til Spring- og rytmiskgymnastik, så jeg har et godt kendskab til begge gymnastikretninger.

E-mail : 

Underviser: Annelise Rønsholt

Speciale : Jeg har dyrket yoga med mellemrum siden jeg var helt ung. I 2009 afsluttede jeg ”Dansk Yoga” ´s 2- årige lærer uddannelse og har siden undervist i traditionel Hatha yoga. Undervisningsformen er blid og afstressende med plads til pauser mellem øvelserne, åndedrætsøvelser og en afsluttende afspænding. I øvrigt er jeg uddannet Socionom og kostvejleder.

E-mail : annelise03@gmail.com

Underviser: Betina Casse

Speciale : Kundalini Yoga er yogaen for Awareness. En yogaform, som detoxer både vores fysiske og psykiske krop – Gennem yogaøvelser, åndedrætstræning og meditation, vil vi åbne for vores livsenergi, styrke kontakten til vores indre power og evnen til at give slip på bekymringer, stress og lavt selvværd, for i stedet at give plads til selvaccept, livsglæde, skaberkraft og indre fredfyldthed.

Holdet er for alle. Det kræver ingen forudsætninger for at deltage, og din alder er underordnet. Medbring en yogamåtte og tæppe samt evt. en pude.

E-mail : beti@live.dk

Underviser: Hanne Lind-Hansen

Speciale : Daglig leder af AH-Sport. Erfaren underviser i bevægelse, motion, Outdoor Fitness og løb. Endvidere uddannet cand.mag. i dansk, kommunikation og idræt samt er personlig træner og kost- og livsstilscoach.

E-mail : hanne@ahsport.dk

Underviser: Karen Nielsen

Speciale : er 21 år og elsker at bevæge sig – faktisk kan hun slet ikke sidde stille. Siden var tre år har gået til rytmisk gymnastik og er lige kommet tilbage til København efter 1 år på Ollerup gymnastikhøjskole, hvor hun dyrkede springgymnastik. Karen glæder sig til at undervise dig og sprede glæde på holdene. Karen har undervist på familiehold på Ollerup Gymnastikhøjskoles sommerhold.

E-mail : tut_karen@hotmail.com

Underviser: Line Kjær Brinkmann

Speciale : Line underviser i Hiphop, Funk, LA-style, House og har danset, siden hun var 6 år gammel. I 2007-2008 var Line på Oure Idræt efterskole på danselinjen med studietur og undervisning i New York. I 2012-2013 blev hun uddannet danseinstruktør fra den et- årige danseuddannelse på Danseuddannelsen.dk, København. I Lines undervisning bestræber hun sig altid på at skabe en tryg og rar dansetime med masser af energi, udvikling og danseglæde. Line er desuden uddannet Multimediedesigner Linebrinkmann.dk, fra Copenhagen Business Academy 2013-2015. Hun har derfor hjulpet til med AH-Sport nye hjemmeside.

E-mail : Line_brinkmann@hotmail.com

Underviser: Maja Sindberg Jørgensen

Speciale : underviser i springgymnastik og ryg-gymnastik. Maja læser til fysioterapeut og har inden da dyrket sport, undervist i træning, leg og læring på Nordjyllands idrætshøjskole.

E-mail : maja-sj@hotmail.com

Underviser: Signe Sindberg Jørgensen

Speciale : Jeg har dyrket gymnastik det meste af mit 21 årige liv. Især har jeg trænet springgymnastik, men også rytmiskgymnastik. Siden jeg var 12 år har jeg undervist børn. Mit instruktørbevis har jeg taget på Gørlev Idrætsefterskole.

E-mail : 

Underviser: Tina Margrethe Jensen

Speciale : Har undervist AH Sports familiehold og voksenhold i 10 år. Er uddannet idræts- og svømmelærer i 2005. Jeg uddanner mig pt til ”Tigertræner” – leg, kamp og bevægelse. Er deltidsansat som pædagogisk medarbejder på en bemandet legeplads. Underviser desuden i vandgymnastik og seniormotion i omegnskommune.

E-mail : tinatanja@firkant.net