Undervisere
16438
page-template-default,page,page-id-16438,bridge-core-2.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-19.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive,elementor-default
 

Undervisere

Underviser: Amalie Brix Christiansen

Speciale : Gennem mange år har Amalies passion for bevægelse, træning og motion taget hende gennem et hav af erfaringer og oplevelser og hun brænder for at vidregive disse og de gavnlige effekter det har på krop og sind. Amalie er uddannet psykomotorisk terapeut, gymnastikinstruktør og personlig træner. Kendetegnet for alt hendes undervisning er, at der er højt til loftet og plads til alle!

E-mail : abc_amand@hotmail.com

Underviser: Anne-Gro Hindersson

Speciale : Jeg læser til daglig Idræt og Samfundsfag. Udover min uddannelse, har jeg flere års trænererfaring, og har arbejdet som instruktør i leg og bevægelse.

En stor del af mit liv har jeg brugt på klatring, men de senere år har jeg givet plads til andre bevægelsesformer. Jeg elsker dans, leg, pilates og yoga, men kastes der en bold, vil du nok se mig løbe efter den, så hurtigt jeg kan.

Jeg forsøger altid at udvikle min undervisning, og stjæler teknikker og metoder fra mange sportsgrene. Derved forsøger jeg at skabe et rum, hvor der både er plads til de som løber op foran og viser sine bedste tricks, og de som lige skal have et lidt længere tilløb.

E-mail : anne-gro@hindersson.dk

Underviser: Annelise Rønsholt

Speciale : Jeg har dyrket yoga med mellemrum siden jeg var helt ung. I 2009 afsluttede jeg ”Dansk Yoga” ´s 2- årige lærer uddannelse og har siden undervist i traditionel Hatha yoga. Undervisningsformen er blid og afstressende med plads til pauser mellem øvelserne, åndedrætsøvelser og en afsluttende afspænding. I øvrigt er jeg uddannet Socionom og kostvejleder.

E-mail : annelise03@gmail.com

Underviser: Andreas Westerberg

Speciale :  Jeg er 23 år og bor på Nørrebro.
Til daglig læser jeg til maskiningeniør ved Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby.

Jeg har dyrket redskabsgymnastik i 9 år på eliteniveau, og har været på drenge- og ungdomslandsholdet. Efter jeg stoppede til gymnastik, fortsatte jeg som træner og har 3 års trænererfaring med hold på forskellige niveauer.

E-mail : a.westerberg1994@gmail.com

Underviser: Betina Casse

Speciale : Kundalini Yoga er yogaen for Awareness. En yogaform, som detoxer både vores fysiske og psykiske krop – Gennem yogaøvelser, åndedrætstræning og meditation, vil vi åbne for vores livsenergi, styrke kontakten til vores indre power og evnen til at give slip på bekymringer, stress og lavt selvværd, for i stedet at give plads til selvaccept, livsglæde, skaberkraft og indre fredfyldthed.

Holdet er for alle. Det kræver ingen forudsætninger for at deltage, og din alder er underordnet. Medbring en yogamåtte og tæppe samt evt. en pude.

E-mail : beti@live.dk

Underviser: Hanne Lind-Hansen

Speciale : Daglig leder af AH-Sport. Erfaren underviser i bevægelse, motion, Outdoor Fitness og løb. Endvidere uddannet cand.mag. i dansk, kommunikation og idræt samt er personlig træner og kost- og livsstilscoach.

E-mail : hanne@ahsport.dk

Underviser: Hanne Grossmann

Speciale : Hanne er uddannet yogalærer fra “Dansk Yoga” og arbejder med Hathayoga. I undervisningen vægter jeg stræk, små sammenhængende øvelser, har fokus på åndedrætsøvelser og afslutter lektionerne med afspænding. I din travle hverdag er yoga et frirum for krop og sind.

E-mail : 

Underviser: Helle Monk

Speciale : Pilates. Den glæde, velvære og styrke jeg selv finder i pilates vil jeg gerne give videre til andre og derfor tog jeg Body Balanced Matwork Pilates-uddannelsen i 2017 hos Den Intelligente krop.

Når jeg underviser føler jeg glæde og tilfredsstillelse ved at se mine elevers fremgang og ahaoplevelser.
Jeg afslutter altid min undervisning med en lille afslapnings-session, hvor kroppen finder roen igen.

E-mail : 

Underviser: Karolina Gyaljen

Speciale : Jeg hedder Karolina Gyaljen. Jeg er uddannet fra Dansk Yoga omkring 2006 og er en rolig og nærværende underviser. Jeg ser alle holdets deltagere, retter gerne manuelt og er ikke bange for at trække i smilebåndet ?. Yoga er styrke og fleksibilitet, i krop såvel som sind. 

E-mail : loevald@hotmail.com

Underviser: Karen Nielsen

Speciale : er 21 år og elsker at bevæge sig – faktisk kan hun slet ikke sidde stille. Siden var tre år har gået til rytmisk gymnastik og er lige kommet tilbage til København efter 1 år på Ollerup gymnastikhøjskole, hvor hun dyrkede springgymnastik. Karen glæder sig til at undervise dig og sprede glæde på holdene. Karen har undervist på familiehold på Ollerup Gymnastikhøjskoles sommerhold.

E-mail : tut_karen@hotmail.com

Underviser: Linda Clod Præstholm

Speciale : Jeg er yogalærer med en baggrund som sygeplejerske, hvor jeg har arbejdet i forskellige specialer. Udover at jeg underviser i yoga tilbyder jeg også behandling til personer med stress, angst og belastningsreaktion. Jeg har undervist i mere end 10 år, primært i Buddhisme, meditation og yoga. Som underviser ser jeg det som min fornemste opgave at møde dem jeg underviser lige dér hvor de er lige nu.

E-mail : mail@lindaclodpraestholm.com

Underviser: Line Kjær Brinkmann

Speciale : Line underviser i Hiphop, Funk, LA-style, House og har danset, siden hun var 6 år gammel. I 2007-2008 var Line på Oure Idræt efterskole på danselinjen med studietur og undervisning i New York. I 2012-2013 blev hun uddannet danseinstruktør fra den et- årige danseuddannelse på Danseuddannelsen.dk, København. I Lines undervisning bestræber hun sig altid på at skabe en tryg og rar dansetime med masser af energi, udvikling og danseglæde. Line er desuden uddannet Multimediedesigner Linebrinkmann.dk, fra Copenhagen Business Academy 2013-2015. Hun har derfor hjulpet til med AH-Sport nye hjemmeside.

E-mail : Line_brinkmann@hotmail.com

Underviser: Maja Sindberg Jørgensen

Speciale : underviser i springgymnastik og ryg-gymnastik. Maja læser til fysioterapeut og har inden da dyrket sport, undervist i træning, leg og læring på Nordjyllands idrætshøjskole.

E-mail : maja-sj@hotmail.com

Underviser: Martin Pedersen

Speciale : Jeg er 22 år gammel og studerer til dagligt Idræt på Københavns Universitet. Jeg startede med at dyrke redskabsgymnastik i Gymteam Greve da jeg var 9 år og trænede under deres elite hold i alt den tid jeg var der. Derudover har jeg været inden over u-landsholdet og fungeret i mine ældre år, som træner for adskille af de yngre hold i klubben.
I øjeblikket er jeg dog aktiv basketballspiller, men beskæftiger mig med alle former for idræt jeg kan komme i nærheden af.
Jeg ser meget frem til at undervise de kommende hold, og glæder mig til at have en masse sjov med gymnasterne samt, at kunne videregive den viden jeg har tilegnet mig gennem gymnastikken.

E-mail : Martinzpedersen@hotmail.dk

Underviser:  Sarah Emilie Lillie Bergen

Speciale : Jeg er selv danser og gymnast. Jeg har undervist i begge dele i 8 år. For 3 år siden tog jeg en yogauddannelse og efterfølgende rejste jeg rundt i hele verden for at undervise. Mine yogatimer har elementer fra vinyassa, acroyoga og det rolige yinyoga. Jeg tror, at vi bliver glade, når vi kommer ned i kroppen og det gør vi rigtig meget, når vi bevæger os. Derfor handler bevægelser, for mig og i mine timer, om velvære – både fysisk og psykisk.

E-mail : sarahemilielillie@gmail.com

Underviser: Signe Marie Erichsen

 

Speciale : Signe Marie er uddannet fysisk skuespiller og klovn. Når hun ikke underviser ved AH-sport optræder hun med både styltegang, ildteater, klovn og diverse andre fantasifulde karakterer. Hun elsker at lege og have det sjovt i bevægelse sammen med både børn og voksne, hun bruger sin kreativitet i undervisningen, så det bliver spændende og anderledes at udfolde sig fysisk.  www.artistensignemarie.dk

E-mail : signemarieerichsen@yahoo.dk